Om oss

FälgGiganten, grundat 2017, men 2021 lanserades FälgGiganten® och spelet förändrades för alltid. Från vår ödmjuka början på den tiden har vi sedan dess vuxit med branschen och hjälpt till att ta den dit den är idag.

Nuförtiden importerar vi fälgar från alla hörn av planeten och säljer dem i det motsatta hörnet. Fram till nyligen skulle vi kunna hävda att vi har Sveriges största utbud av lättmetallfälgar, men det har ändrats. Vi vet nu att vi faktiskt erbjuder Norges största utbud av lättmetallfälgar!

Med den senaste versionen av vår hemsida har vi inte bara utökat antalet lättmetallfälgar och däckmärken, utan vi har även börjat öppna upp för att leverera tillbehör. Här på FälgGiganten kommer vi inte att stå stilla, vi kommer att se till att vi alltid erbjuder dig det största urvalet av FälgGiganten uppgraderingar för din bil, skåpbil, 4x4 eller SUV på ett snyggt, rent och effektivt sätt för att säkerställa att du som kund är alltid varit glad.

När det kommer till kundservice är det bara att ta en titt på de senaste recensionerna, och du kan se att vi alltid försöker se till att vi inte bara erbjuder den bästa kundservicen, utan att vi strävar efter att säkerställa att din upplevelse som kund kommer i andra hand till ingen. Från det ögonblick du först träffar vårt säljteam, oavsett om det är genom att lägga en beställning, skickar du ett e-postmeddelande till oss för att säkerställa att alla dina behov uppfylls, ända fram till och även efter att dina varor har levererats.

Vi har ett stort urval av fälgdesign i många olika hål och fördjupningar, så vi kan leverera fälgar som passar de flesta bilmodeller. Vi är besatta av kvalitet och brinner för att designa högkvalitativa lättmetallfälgar för din bil.
I webbutiken kan du filtrera efter fabrikat, modell, diameter, djup och bultcirkel. Vi har mer än 95 000 produkter i vår webbutik. Vi har även tillgång till över 1 miljon olika fälgar och däck i vårt nätverk.

Så från oss och hela teamet här hoppas vi att du kan se varför FälgGiganten® har fått förtroende gång på gång av våra kunder från hela Sverige, och du kommer att ge oss chansen att låta dig bli kär i oss själva också .